2 Ocak 2010 Cumartesi

YENİ YIL

1-8 OCAK 20010

Yeni yıldan beklentileriniz nelerdir? Çevremizde olup bitenlerden sorumlu değil miyiz? Lütfen duygularınızı paylaşınız.

Süleyman AYAZ
2-A Sınıfı Öğretmeni

11 yorum:

  1. İyi günler öğretmenim. Yeni bir yıla daha girdiğim için çok mutluyum. Umarım bütün insanlar mutludurlar. Bazı müslümanlar çam ağacı kesiyorlar. Ben bu olaya çok üzülüyorum.
    Ağaçların kesilmesini istemiyorum.

    HERKESE MUTLU VE BAŞARILI YILLAR DİLERİM...

    YanıtlaSil
  2. İyi günler öğretmenim.Yeni yıl insanların her 365 günde bir eğlendiği hoşça vakit geçirdiği gündür.Yeni yılın Dünya'daki bütün insanlara şans,mutluluk ve yeni heyecanlar getirmesi dileğimle.İnşallah 2010'da Dünya'daki bütün insanlar ve bizler kardeşçe yaşarız.

    HERKEZE MUTLU VE BAŞARILI YILLAR DİLERİM...

    YanıtlaSil
  3. İyi günler öğretmenim. Yeni yılda, Çam Ağacı ile süslemeler yapmadığımız için ağaçların kesilmesini istemiyorum. Bunun yerine çevremize ağaçlar dikebiliriz. 2010 yılının başarılı, sağlıklı, mutlu bir yıl olarak geçirmek istiyorum. Herkesin yeni yılını gönülden kutluyorum ve başarılı bir sene olmasını diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Bence yeni yıl yani 2010 daha iyi geçecek.Çevremizde olup bitenlerde biz sorumlu değiliz.Bazı büyüklerimiz Dünya'yı daha kötü hale getirmeye çalışıyor.Dünya küresel ısınma yüzünden ve Dünya'yı kötü hale getirmeye çalışan insanlar yüzünden Dünya'nın sonu daha çabuk geliyor.HERKEZE 2010 YILI KUTLU OLSUN.

    YanıtlaSil
  5. Öğretmenim yeni yılınız kutlu olsun. Ben 2010 yılının bütün insanlara mutluluk, sağlık, başarı getirmesini istiyorum. Çevremizde olanlardan sorumluyuz. Mesela arkadaşlarımız kötühareket yaptığında uyarmalıyız. Kötü davranışlar yapmamalıyız.YUSUF LEVENT ÇAKMAK.

    YanıtlaSil
  6. İyi günler öğretmenim,2010 yılını herkez sever 2010 yılının gelmesini çok istiyordum ben.2010 yılını çok severim hele kar topu,oynamayı ve kardan adam yapmayı çok severim.Çevremiz biz sorumlu değiliz çünkü büyüklerin bir işi çıktı bizi götürmez ama bazen götüre bilir gezdirmek için.

    YanıtlaSil
  7. bütün herkesin yeni yılı kutlu olsun. Ben 2010 yılının bütün insanlara sağlık,mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum.

    YanıtlaSil
  8. iyi günler öğretmenim,yeni yılınız kutlu olsun.yeni yıldan beklentilerim,sağlık,başarı,mutluluk bekliyorum.HERKEZİNDE yeni yılını kutluyorum:)

    YanıtlaSil
  9. Bence 2010'a girerken sanki 2009'u yaşıyorum fark etmiyor ama 2010'a girmek çok güzel,herkesin bayramını kutlarım. Umarım herkesin yılı sevgi, şefkat dayanışmalı, iyi yürekli insanlar ve iyi arkadaşlar ile geçer.
    Herkesin senesini kutlarım,

    Ahmet Eren DURMUŞBAŞ

    YanıtlaSil
  10. İyi geceler öğretmenim.Derslerimin iyi geçmesini istiyorum,Ailemin başarılı olmasını istiyorum.Çevremizde olup bitenlerden sorumluyuz.

    YanıtlaSil
  11. İyi akşamlar öğretmenim.Ben yeni yılın sağlıklı,başaralı ve mutlu geçmesini istiyorum.Herkesin yeni yılı kutlu olsun.

    YanıtlaSil