8 Ocak 2010 Cuma

SAĞLIKLI BİR ÇEVRE


08-15 OCAK 2010
Sizce sağlıklı bir cevre nasıl olur? Lütfen! Duygularınızı paylaşınız.

Süleyman AYAZ
2-A Sınıfı Öğretmeni

14 yorum:

  1. İyi günler öğretmenim.Sağlıklı bir çevre,temiz olur.Ağaç,fidan ve çiçek gibi şeyleri dikersek çevremiz güzelleşir.Çevremizi temiz tutmalıyız.Yerlere çöp atmamalıyız.Yerde çöp varsa çöpü alıp çöp kutusuna atmalıyız.Çevredeki çiçekleri ve ağaçları sulamalıyız.Çevremizin güzel olması için ellerimizden ne geliyorsa onu yapmalıyız.Akadaşlarımızada çevreyle ilgili uyarı cümleleri söylemeliyiz.

    YanıtlaSil
  2. İyi akşamlar öğretmenim,sağlıklı bir çevre şöyle olur.Arabalar hızlı gidip çevreye zarar verir ama,heryere ağaç çim gibi diğer bitkiler ekerek çevreye zarar vermeyiz.Yerlere çöpleri yere atarsak,çevreye zarar vere biliriz ama,yerlere çöp atmazsak çevreye zarar vermeyiz.

    YanıtlaSil
  3. Sağlıklı bir çevre için yerlere çöp atmamalıyız atanlarıda uyarmalıyız. Ağaçları ve çiçekleri ne kadar çok dikersek çevremizde o kadar sağlıklı olur.caddeleri,sokakları,okulumuzu,evimizi ne kadar temiz tutarsak sağlıklı bir çevremiz olur.

    YanıtlaSil
  4. İyi geceler öğretmenim. Yerlerin temiz olduğu bir çevre. Havanın kirli olmadığı bi ortam. Bulunduğumuz ortamı temiz tutmalıyız ve havalandırmalıyız.

    YanıtlaSil
  5. İyi günler öğretmenim.Sağlıklı bir çevre için yerlere çöp atmamalıyız,çevreye ağaç dikmeliyiz,ağaçlara zarar vermemeliyiz,yerde bulduğmuz çöpleri çöp kutusuna atmalıyız.herkez bu konuda duyarlı olmasını isterim.

    YanıtlaSil
  6. Bence temiz bir çevre için yerlere çöp atmamalıyız. Onun yerine kağıtları kağıt çöpüne, plastikleri plastik çöpüne, camlarıda cam çöpüne atmalıyız. Parfüm kullanmamalıyız, Atmosfer'e zarar vermemeliyiz. Çevremizi düzgün kullanmalıyız. Eğer düzgün kullanmazsak derdini biz çekeriz. Temiz bir çevre herkesin hakkıdır.

    YanıtlaSil
  7. Bence salıklı bir çevre yerlere çöp atmamalı,ağaç dikiip onlara zarar vermemeliyiz.çemremizi pisletenleri uyarmalız. Salığlıımıza dikkat etmeliyiz.
    .

    YanıtlaSil
  8. Yere çöp atmadan,ağaçları kesmemeli,yerde gördüğümüz çöpleri çöp kutusuna atmalıyız diye düşünüyorum öğretmenim.İyi akşamlar.

    YanıtlaSil
  9. Güzel Dünya için çevreye dikkat!

    YanıtlaSil
  10. İyi günler öğretmenim. Yere çöp atmamalıyız. Ağaç dikmeliyiz. Çevremizi temiz tutmalıyız.

    YanıtlaSil
  11. Çevremizi temiz tutalım.Çöpü yere atanları uyaralım.Fidanlar dikelim.Onlara zarar vermeyelim.Geleceğimiz için ağaçlar dikelim.Bize bol oksijen verir.Okumamız için bize kalem kağıt olarak geri gelir .İyi akşamlar öğretmenim.Sizi seven öğrenciniz İrem.

    YanıtlaSil
  12. Yere çöp atmamalıyız çünkü: Yere çöp atarsak hava kirlenir hava kirlenirse canlılar ölür. Bunun olmaması için yerlere çöp atmayalım.

    YanıtlaSil
  13. iyi günler öğretmenim.yerlere çöp atmazsak, arabalar pis duman çıkarmasa temiz bir çevre olur.

    YanıtlaSil
  14. İyi akşamlar öğretmenim. Sağlıklı bir çevre olması için yerlere çöp atmayarak,çöpleri çöp kutusuna atarak,ağaç dikerek , ormandaki(okuldaki,bahçemizde)ağaçlara zarar vermeyerek ve onları koruyarak, yerdeki olan çöpleri çöp kutusuna atarak, parfüm veya ona benzer şeyleri kullanmayarak sağlıklı bir çevre olur.

    YanıtlaSil