22 Ocak 2010 Cuma

YARIYIL TATİLİ

22 OCAK 2010-8 ŞUBAT 2010

Birinci dönem yoruldunuz. Gayretli çalışmalarınızla dinlenmeyi hakettiniz. Yinede boş vermek yok. Planlı, düzenli çalışmak sizlere çok şeyler kazandıracaktır. İYİ TATİLLER...

Yarıyıl tatilini nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz? Lütfen duygularınızı paylaşınız!

Süleyman AYAZ
2-A Sınıfı Öğretmeni

10 yorum:

  1. İyi günler öğretmenim.Ben yarıyıl tatilini güzelce,başka ülke yada illeregitmeye,eğlenmeye,güzelce vakit geçirmeye düşünüyorum öğretmenim.

    HERKEZE İYİ TATİLLER...

    Utku HAZIMLI

    YanıtlaSil
  2. İyi akçamlar öğretmenim.Ben yarıyıl tatilinde gümüşhacıköye gideceğim ve teyzemin nişanı var.ben 2.dönem çok çalışacağım

    YanıtlaSil
  3. Ben yarıyıl tatilinde kuzenim ile kitap okuyacağız, gezeceğiz, bilgisayara bakacağız ve oyun oynayacağız. İyi, neşeli, sevgili ve saygılı hayırlıca tatilin geçmesini isterim. Herkese iyi tatiller dilerim.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba öğretmenim.Ben yarıyıl tatilinde güzel güzel vakitler geçirmek istiyorum ama derslerime çalışmayı da unutmayı düşünmüyorum. Çünkü ders çalışmazsam belki okumayı biraz unutabilirim.Birde yarıyıl tatilinde farklı yerlerde gezmek istiyorum.

    YanıtlaSil
  5. İyi akşamlar öğretmenim. Yarıyıl tatil kitabında verdiğiniz ödevleri yapacağım. Bol bol kitap okuyacağım. İşlediğimiz dersleri tekrere edeceğim ve dinleneceğim. Türkçe ve hayat bilgisine daha çok çalışacağımi İyi tatiller öğretmenim.

    YanıtlaSil
  6. İyi günler öğretmenim. Tatilde kitap okuyup test çözeceğim. Dersleri ihmal etmeyeceğim. Konu tekrarı yapacağım. Az bir süre canım isterse bilgisayar oynayacağım. Bilgisayarda zeka yada beceri oyunlarından oynayacağım. Yarıyıl tatil kitabını bitireceğim. Kitap özeti çıkaracağım. Bende tatili gezerek geçirmek isterdim ama malesef evde oturmak zorundayım. İyi tatiller öğretmenim ve bütün arkadaşlarım

    YanıtlaSil
  7. merhaba öğretmenim. Ben tatil de kitap okuyacağım, ödev yapacağım, tatil kitabı çözeceğim ve biraz da oyun oynuyacağım.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba öğretmenim.Ben tatilde Ankara'ya geldim.Annaneme,dayıma,teyzeme gideceğiz.Yarıyıl tatilinde Ankara'yı geziyorum.Kitap okuyorum, Tatil kitabımı yapıyorum.Test çözüyorum.İyi Tatiller öğretmenim.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba öğretmenim.Tatilimi en iyi şekilde değerlendiriyorum. Tatil kitabıma çalışıyorum,kitap okuyorum,test çözüyorum.İyi bir öğrenci olmak için gayret gösteriyorum. Size iyi tatiller diliyorum öğretmenim.

    YanıtlaSil
  10. Ben tatilde bilgisayar oynıyacağım ders yapacağım kitap okuyacağım yani burdayım ama ablamın dişleri için samsun'a gideceğiz.

    YanıtlaSil