3 Aralık 2009 Perşembe

KİTAP OKUMA

4-11 Aralık

Kendinizin kitap okuma seviyesini yeterli görüyor musunuz? Neden kitap okuruz? Lütfen yazım kurallarına uyarak duygularınızı yazıp, paylaşınız.

Süleyman AYAZ
2-A Sınıfı Öğretmeni

18 yorum:

  1. İyi akşamlar öğretmenim.Kitap okuyanlar hem testi doğru yapar,hem de kitapı güzel okur. Kitap okuyanlar daha güzel özet çıkarır.Kitap okuyan öğrenciler kitap okurken zorluk çekmezler. Öğretmenleri kitap okuyan öğrenciye kitap okutursa hiç zorluk çekmezler

    YanıtlaSil
  2. İyi günler öğretmenim.Ben kitap okuma seviyesini yeterli görüyorum.Kitap okursak daha hızlı ve daha güzel okuruz.Çok kitap okursak testlerde zorluk çekmeyiz.Sorularıda yanlış okumayız.Bu yüzden çok kitap okumalıyız.

    YanıtlaSil
  3. Ben, kitap okuyorum ve kitap okumayı çok seviyorum. Kitap bize bilgi verir ayrıca okumamızı geliştirerek bütün yazıları okuyabiliriz. Kitap bize testlerde bile bize yardım eder. Bol bol kitap okumalıyız. Eğer kitap okumazsak derslerde, yazıda ve testlerde çok işimize yarayacağını biliyorum. Siz bu blog sayfasını açmasaydınız biz hem eğlenerek hemde ders yapamazdık. Kitap, atasözü, mutlu bir yaşam alanı ve diğer eğitici ve öğretici konular çok güzel ve tekrar konumuza dönelim. Son söz:Kitap çok önemlidir.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba öğretmenim,çok kitap okuyarak seviyemizi yükseltiriz.Bilgimiz artar, çünkü çok kitap okursak teste 100 alırız ,onun için, çok kitap okuyalım.Okumamızı güçlendirelim. Yusuf Levent Çakmak

    YanıtlaSil
  5. İyi günler öğretmenim. Ben kitap okumayı çok seviyorum. Sizin verdiğiniz kitapları okuyorum ve özetini çıkarıyorum. Okumamızın gelişmesi için kitapları çok okumalıyız. Kitap okuduğumuz zaman bilgi öğrenebiliyoruz.Hergün kitap okumalıyız.
    Elif Enfal ÖZEREN

    YanıtlaSil
  6. Kitap okuyanlar çook iyi okurlar öğretmenleri öğrencilerini çook sever.Bazı ğrenciler anasınıfını bitirip 1.ve2.sınıflarda güzelce okurlar,öğretmeninleri kitap verip özetini çıkarırlar.Bazı öğrencilerde,testlerdede başarılı olurlar.

    YanıtlaSil
  7. Kitap okuma seviyemi yeterli buluyorum.Kitaplar bilgimizi arttırır.Hızlı okumamızı ve okuduğumuzu anlamamızı sağlar.

    YanıtlaSil
  8. Herkes okumasını hızlandırır. Okuduğumuzu daha iyi anlarız. Ben kitap okumayı çok seviyorum , öğretmenim.

    YanıtlaSil
  9. Kendimi kitap okumakta iyi görüyorum.Eğer; kitabı çok okursak testlerde hiç yanlışımız çıkmaz, okumamız hızlanır ve bilgilerimiz artar.

    YanıtlaSil
  10. Öğretmenim ben kitap okumayı çok seviyorum.Onun için her gün masal sokağı okuyorum.Kitap okursak testlerde hiç yanlışımız olmaz. Hemde okumamız hızlanır.

    YanıtlaSil
  11. İyi günler öğretmenim ,ben kitap okumada kendimi yeterli görüyorum.Kitap benim en iyi dostumdur.Okumamızı hızlandırır,okuma yeteneğimizi çoğaltırız ve testlerde başarılı ol uruz.Testlerimizi hiç yanlışsız yaparız.

    YanıtlaSil
  12. Evet. Kitap okumayı sevdiğim için yeterli görüyorüm. Okumamızı geliştirmek için kitap okuruz.

    YanıtlaSil
  13. Merhaba öğretmenim,
    Kitap okumayı çok seviyorum.Çok kitap okursak okumamız gelişir ve okuduklarımızı daha iyi anlarız.Buda başarı demektir.

    Mustafa Esad BASMACI

    YanıtlaSil
  14. İyi akşamlar öğretmenim.Ben her akşam yatmadan önce kitap okuyorum.Bu yüzden okuma seviyemi yeterli buluyorum.Testleri doğru okuyup,doğru yapabilmemiz için,harfleri doğru tanıyıp yazarken yanlışlıklar yapmamak için,okumamızın hızlanması için,kitap okumalıyız diye düşünüyorum öğretmenim.Tekrar iyi akşamlar.

    YanıtlaSil
  15. Öğretmenim ben okumayıda çok seviyorum.Özellikle sesli okumayı tercih ediyorum.İyi akşamlar

    YanıtlaSil
  16. İyi günler öğretmenim. Kitap okuma seviyemi yeterli görüyorum. Kitap okumayı çok seviyorum. Testleri daha hızlı okumamıza ve daha kolay anlamamıza yardımcı oluyor. Ben daha çok masal türünü seviyorum.

    YanıtlaSil
  17. İyi akşamlar öğretmenim ,ben kitap okumada kendimi yeterli görmüyorum.fazla kitap okuma alışkanlığım yok.kitap okumak sorularda ve testlerde başarılı olmamızı sağlar.

    YanıtlaSil
  18. Yorumları ile katkıda bulunan öğrencilerime teşekkürler ediyorum. En büyük arkadaşımız, dostumuz kitaplar olsun. Eren sende büyük gelişme var. Daha iyi olabilirsin. Okumaya devam.Hepimiz kendimizle barışık olamak zorundayız.Düzenli ve planlı çalışın.
    Hepinize başarılar...

    YanıtlaSil