26 Kasım 2009 Perşembe

BAYRAM




27 Kasım-4 Aralık
Kurban Bayramı ile ilgili duygularınızı lütfen paylaşınız.

Süleyman AYAZ
2-A Sınıfı Öğretmeni

14 yorum:

  1. Ben kurban kesilince onu görünce ona acıyorum ama ben onları çok severim,onlara bakınca hiç miğdem bulanmıyor.Bazılarının miğdesi bulanıyor.

    YanıtlaSil
  2. Kurban Bayramı çok özel bir gün. Bu bayramda; kurban kesilir, dua edilir, bayramlaşılır. Bu dine
    özel çok güzel bir bayram. Merak ediyorum kurban kesenler nasıl hiç acımadan keserler.belki acıyorlardır. Herkese keyifli, hayırlı bayramlar dilerim.

    YanıtlaSil
  3. Kurban Bayramı çok güzel bir gün. Kurban bayramıda kurban kesilir,yakın akrabalara gidilir,Kurban kutlanır.Yaşlıların elleri öpülür,dine göre çok güzel bayramdır kurban bayramı. Bazı kurbanlar insanı öldürmeye çalışıyor.Herkese keyifli bayramlar dilerim.

    YanıtlaSil
  4. İyi günler öğretmenim.Bayramınız kutlar ellerinizden öperim.Benim en sevdiğim Bayram Kurban Bayramıdır.Ben Kurban Bayramında,akrabalarımın elini öpüp Bayramınız mübarek olsun derim.Ben çok şeker yemeyeceğim çünkü,dişlerim çürür.Ben Kurban Bayramında bol bol eğleneceğim.Kurban Bayramında Kurban kesilirken çok üzülüyorum.Herkezin ellerinden öperim.Onları izlerken miğdem çok bulanıyor.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba öğretmenim . Kurban bayramlarına bayılırım.Kurban bayramında büyüklerimin ellerinden öperim.Ayrıca sizin de ellerinizden öpüyorum.

    YanıtlaSil
  6. Kurban bayramında büyüklerimizin elini öperim.Akrabalarımızı gezeriz ve onların bayramını kutlarız.Kurban bayamında hayvanların kesilmesine çook üzülürüm.Çünkü onlar çok sevimli.Öğretmenim sizinde kurban bayramınız mübarek olsun.

    YanıtlaSil
  7. Kurban Bayramın'da tüm akrabalarımızı ziyaret
    ettik.Uzun süredir görmediğim arkadaşlarımı gördüm.Herşey çok güzeldi. Özellikle et.

    Nice Bayramlara.

    YanıtlaSil
  8. Kurban bayramında dedemin veannemin ellerini öptüm sonra akrabalarımızı ziyaret ettik. kurban bayramında hayvanların kesilmesine çok üzüldüm.

    YanıtlaSil
  9. kurban kesilirken ben bakamıyorum.kurban bayramını çok seviyorum.bol bol et yiyorum büyüklerimin ellerinden öpüyorum.bayramlarını kutluyorum.

    YanıtlaSil
  10. Ben çok üzülüyorum ,ama onlar üzülmüyorlar,acıbileçekbiyorlar, çünkü ben hiç eziyit etmiyorum, ve onları çokseviyorum

    YanıtlaSil
  11. Öğretmenim iyi günler,ben kurban kesilirken baka biliyorum,Allah o hayvanları bizim yememiz için verdi.Ben büyüklerimin ellerini öptüm. İYİ BAYRAMLAR ÖĞRETMENİM,İYİ BAYRAMLAR ARKADAŞLAR

    YanıtlaSil
  12. Bayram namazına gidilir kahvaltı yapılır. el öpülür kurban kesilir. Akrabalar ziyaret edilir.
    Öğretmenim sizin elerinizi öpüyorum ve bütün arkadaşlarımın geçmiş bayramını kutluyorum.

    YanıtlaSil
  13. Öğretmenim bayramınız mübarek olsun.Bayramda büyüklerimin ellerini öptüm.Kurban kestik bol bol et yedim.

    YanıtlaSil
  14. iyi akşamlar öğretmenim Bayramınız mübarek olsun Bayramda kurban kestik büyüklerimi ziyaret ettim Bayram tatilim çok güzel geçti bütün arkadaşlarımın bayramını kutluyorum.

    YanıtlaSil