17 Aralık 2009 Perşembe

BAŞARILI OLMAK








18-25 ARALIK

Bir yarışmada başarılı olduğunuzu ve bu başarınızdan dolayı kupa, madalya ve ödül aldığınızı düşünün. Bu başarınızdan dolayı neler hissedersiniz? Lütfen duygularınızı paylaşınız.(Böyle bir yarışmada başarılı olan öğrencilerim varsa örnekler verebilir)

Süleyman AYAZ
2-A Sınıfı Öğretmeni

19 yorum:

  1. İyi günler öğretmenim, ben madalya alırsam çok sevinirim ve havalara sıçrarım

    YanıtlaSil
  2. İyi akşamlar öğretmenim,ben bir yarışmada birinci olmak isterim.Madalya,kupa alırsam çok sevinirim ve bütün madalya,kupa hepsi benim olmasını isterim.

    YanıtlaSil
  3. İyi akşamlar öğretmenim.Ben birinci olursam çooook sevinirim öğretmenim.Çooooook mutlu olurum.Sevinçten havalara uçarım.

    YanıtlaSil
  4. İyi günler öğretmenim.Ben bir yarışmada başarılı olursam kendimler çoook gurur duyarım.

    YanıtlaSil
  5. İyi günler öğretmenim.Ben bir yarışmada birinci
    olursam,çok sevinirim ve çok gururlanırım.Alkışlanmak çok güzel bir şey.

    YanıtlaSil
  6. Bence başarılı olmak ödül kazanmak için yapılmaz ama ödül alınca herkes çok sevinir. Genelde birinci, ikinci ve üçüncülere madalya veya kupa (ödül) verilir. Herkesin bu duyguyu yaşamasını isterdim.

    YanıtlaSil
  7. İyi günler öğretmenim. Ben bir yarışmada 1.,2.,3. olursam çok sevinirim. Bu yarışmada dereceye girersem sevinirim ve çok gururlanırım. Bir yarışmada dereceye girenlere kupa,madalya gibi ödüller verilir. Yarışmaya girmeden önce çok çalışırsak yarışmada dereceye gireriz. Ben satrançta 2. oldum,anlatamayacağım kadar güzel bir duygu. İnşallah hepimiz bütün yarışmalarda ödül alırız.

    YanıtlaSil
  8. Sevgili öğrencilerim,
    Yorum yapan öğrencilerime teşekkürlerimi sunuyorum. İmkanı olan diğer öğrencileriminde yorum yapmasını istiyorum. Bu sayede kendinizi anlatma beceriniz gelişecektir. Ayrıca konu ile ilgili olarak Aralık ayının başında yapılan Çorum ili 7-8 yaş kategorilerinde yapılan satranç yarışmasında sınıfımızdan Mehmet Akif İNCE Çorum 2. ve Ahmet Eren Durmuşbaş Çorum 3. oldular. Bu öğrencilerimlede gurur duydum. Yeterli mi dersiniz. Hayır. Daha büyük başarılar sizleri bekliyor. Azim, gayret, çaba olursa başarı gelecektir. Ders etkinliklerindede aynı şeyler geçerli. Tüm öğrencilerimin her hangi bir alanda başarı göstermeleri kendileri kadar öğretmenleri olarak beni, anne ve babanızı sevindirdiğinizi unutmayın.
    Nice sağlıklı güzel günler sizlerle beraber olsun.

    YanıtlaSil
  9. İYİ günler öğretmenim.Ben bir yarışmada 1.olsaydım mutlu olurdum.Ödül alan arkadaşlarımı tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  10. 1. olduğum zaman çok mutlu olurum kendime daha çok güvenirim. Arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. İyi akşamlar öğretmenim.

    YanıtlaSil
  11. Benim kupa ve madalyam olursa çok sevinirim.
    Arkadaşlarımında olursa çok ve çok sevinirim.
    Kupa ve madalya kazanmak istiyorsak çok çalışmalıyız.Arkadaşım Ahmet ve Mehmet Akif madalya aldıkları zaman çok sevinmiştim.

    YanıtlaSil
  12. Merhaba öğretmenim
    Ben bir yarışmada 1. yada 2. olursam çok sevinirim. Satranç yarışmasında başarılı olan arkadaşlarımı tebrik ederim. Diğer arkadaşlarım ve bana da birincilikler dilerim. İyi Akşamlar

    YanıtlaSil
  13. Ben de bir yarışmada birinci olsaydım çok sevinirdim.Ailem de çok sevinirdi.M.Akif ve Ahmet arkadaşlarımı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum

    YanıtlaSil
  14. İyi günler öğretmenim. Herhangi bir yarışmada derece alsam çok mutlu olurum.Ben tekvandoda beyaz kuşaktan, sarı kuşağa geçtim. Çok mutlu oldum. Mehmet Akif ve Ahmet arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Başarılarının devamını diliyorum. YUSUF LEVENT ÇAKMAK.

    YanıtlaSil
  15. İyi günler öğretmenim.Ben kupa,madalya alsam çok sevinirim ve Ahmet Eren DURUMUŞBAŞ İL 3. Mehmet Akif İNCE'de il 2. olduğu için onlarla gurur duyuyorum hatta bende okul 4. olmuştum ve ozaman çok mutlu olmuştum.

    YanıtlaSil
  16. İyi günler öğretmenim.Ben kupa,madalya alsam çok sevinirim ve Ahmet Eren DURUMUŞBAŞ İL 3. Mehmet Akif İNCE'de il 2. olduğu için onlarla gurur duyuyorum hatta bende okul 4. olmuştum ve ozaman çok mutlu olmuştum.

    YanıtlaSil
  17. İyi günler öğretmenim, ben bir yarışmaya katılırsam 1. 2.yada 3. olursam havalara uçan uçak gibi havalara uçarım.Hemde sınıfımızdan Mehmet AKİF Çorum 2.si ve Ahmet ise Çorum 3.su oldular.Arkadaşlarımı tebrik ederim.Bende onlar gibi başarılı olmak isterim.

    YanıtlaSil
  18. İyi günler öğretmenim, ben yarışmalarda 1. olsam çok sevinirim.Ailemde çok sevinir.Yarışmalarda 1. olan arkadaşlarımı tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  19. bir yarışmada birinci olmak ve madalya almak çok güzel bir duygu çok isterdim başarılı olmayı çok güzel bir duygu.inşallah ilerde başarılı olmak istiyorum .

    YanıtlaSil