16 Aralık 2010 Perşembe

HAYALİMDEKİ EV


17-24 ARALIK

Değerli Öğrencilerim,

Bu hafta sizlerden hayalinizdeki ev ile ilgili duygu ve düşüncelerinizi yansıtmanızı istiyorum. Lütfen ifadeleriniz imla ve yazım kurallarına uygun olsun. Yazdıktan sonra, yorumunuzu yayımlamadan kontrol ediniz.
KOLAY GELSİN.


Süleyman AYAZ
3-A Sınıfı Öğretmeni

32 yorum:

  1. İyi günler öğretmenim. Benim hayalimdeki ev şöyledir. Üç tane katı var. Katların hepsi bana ait. Üç milyon kadar güvenlikçi var. Bahçemin her tarafında hırsız yakalayan var. Bahçesi bize ait. Bahçemde salıncak, park ve futbol sahası var. Bahçemiz 10.000.0000 metrekare. Bahçemdeki masama söyleyince bana istediğim yiyecekleri getiriyor. Benim hayalimdeki evim bu evdir. Tekrar iyi günler öğretmenim.

    YanıtlaSil
  2. Günaydın öğretmenim.Benim haylimdeki ev 5 katlı.Her katında 50 güvenlikçi var.bahçenin çitinde 150 tane güvenlikçi var.Oyun bahçemde salıncak,futbol sahası,kaydırak,parmaklık ve taktırevalli vardır.Benim hayalimdeki ev budur.

    YanıtlaSil
  3. İyi akşamlar öğreymenim.
    Benim hayalimdeki ev:Uçan bir evim olsun istiyorum.Kırmızı düğmeye basınca korumalı bir bir park çıksın istiyorum.Sarı düğmeye basınca evin temizliğini temizlikçi yapmalı Dokunmatik kapılar olmalı.Yeşil düğmeye basınca kapı otematik olarak kim olduğunu söyler.Evdekei herkezin iki odası var.Her kapıda 29 tane nöbetci var.Yatakların başucunda düğmeler var.Pembe düğmeye basınca üstümüzü giyindirir.Siyah düğmeye basınca yürüyen merdivenle aşağıdaysan yukarıya çıkarır,yukarıdaysan aşşağıya indirir.Bilgisayar dokunmatik ve ayrı ayrı telefonlarımız ve bilgisayarımız olmalı.Kapıdan girerken evin sahibleri kapının içinden geçebilir.

    YanıtlaSil
  4. İyi akşamlar öğretmenim.Benim hayalimdeki ev üç katlı,içinde yürüyen merdiven,kapıyı kumandayla açılır,içimüze gibi,herşey dokunmatik,dışarısı havuz,robot var istediğini veriyor.

    YanıtlaSil
  5. Benim evim 15 katlı her katında 99 oda olacak.Her katının odasının önünde güvenlik var.Toplamda 700 güvenlik olan evimin son katında spor salonu 2.katında eğlence parkı 3.katında uyku odası olacak.40000.000.2222 tane hizmetçi olacak.

    YanıtlaSil
  6. İyi günler öğretmenim,
    Benim hayalimdeki ev villa olsun.5 tane havuz
    10 katlı villa.40 tane güvenlik. 40 tane hizmetçi olsun.Hırsızlara eşek şakası olsun.

    YanıtlaSil
  7. MERHABA ÖĞRETMENİM;

    UÇAR, GEZER, SEVGİ EVİ.........
    Benim evim içinde kötülük yaşanmayan sevgi evi olacak. Hem uçabilir, hem de tekerlekleri ile araba gibi gidebilen bir ev olacak.Tekerlekleri, pencereleri, balkonu ve kapısı kalpten olacak. İçinde araba gibi sürebileceğim için direksiyon olacak. Bir de çatısının üstünde uçmak için uçan balonlar olacak. İçeriden düğmeye basacağım ve evimle birlikte uçacağım. Bu evimde hem sevgi içerisinde yaşayacağım hem de istediğim zaman araba gibi kullanacağım, istediğim zaman da düğmeye basıp evimle birlikte uçacağım. Yani uçar, gezer,sevgi evi olacak.
    İYİ AKŞAMLAR......

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba öğretmenim.
    Benim hayalimdeki evim 100
    katlı. her katta 1000 güvenlik olmalı.Evin önünde büyük bir olimpik havuz,olimpik havuzun önünde lunapark olmalı.Uçan atlarım olmalı.Evimde uçmalı.Herkesin ayrı ayrı lavoboları olmalı. Büyük bir garajım ve son model arabam olmalı.
    Büyük ve güçlü bir robotum özel güçleri olsun
    Ünlü bir psikolok olmak isterim.Sonsuz kitabım olsun.En üst katında alışveriş markezi olsun.En alt katında beyaz kedilerim olsun.10. katında resim odam olsun.12. katında elbise dolabım olsun.

    senanur özseçer...

    YanıtlaSil
  10. İyi akşamlar öğretmenim.
    Benim hayalimdeki evim:
    1-Cam kaplamalı olsun.
    2-3 katlı olsun.
    3-Her katında hizmetçi,özel eşyalarım olsun.
    4-Süper elbiselerim,tokalarım olsun.
    5-Tabiki bütün katında ve dışarıda hizmetçiler olsun.
    6-10 tane arabam olsun.
    7-Kocamam garajım ve evim olsun.
    8-Evim uçsun.
    9-Küçük bahçem olsun.
    10-Her yerinde kırmızı güller olsun.
    11-14 tane alışverş markezi olsun.
    12-14 tane giyicek v.b. olsun.


    Elif Enfal ÖZEREN'in hayalidir...

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. Benim hayalimdeki ev fener bahçeli olsun 1984 katlı olsun 1856 tane güvenlikçi olsun 756 tane hizmetçi olsun bir güvenliğin aldığı para 190 lira olsun bir hizmetçiye 125 lira olsun 45 tane havuzu olsun bana gelen aylık 100.000 .000 lira olsun. Fakir olanlara 1 daire hediye olsun bir tanede güvelikçi hediye olsun güvenliğin parası benden gider kısaca binamın yarısı huzur evi.

    YanıtlaSil
  13. Diyer arkadaşlarımın yorumlarını sevinçle bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  14. İyi günler öğretmenim.Benim hayalimdeki evim şuyledir 1100 tene güvelelikçi 7 tane hayvan hayvanlar tavşan armadillo panda kuş papağan fil tavşan yavrusu 10000 tene guvenlikçi 20000 tane hizmetçi 30000 tane tuzak ve 40000 tane havuz

    YanıtlaSil
  15. haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yurumlarınızııııııııııııııııı bekliyorum

    YanıtlaSil
  16. Benim evimde fil, zürafa, penguenler ve kutup bölümü, bukalemun, panda, boğa olmasını isterim.
    Coliseum gibi olup boğa etimcileri olmasını isterdim.
    Evimin arabaya dönüşmesini isterdim.
    Salonun 18x20 kilometrekare olmasını isterdim.
    Sineması ve 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8 boyutlu seçeneği olmasını isterdim.
    Ders salonu ve müzik odası, bitki odası, psikeatri odası ve lazer odası (lazer odası girişte ve şifreyle kapanır ve görünmezdir. Lazere yakalanılırsa pencere ve kapılar kilitlenip önüne duvar çıkar.)
    Bilim lobaratuarı olmasını isterim.( Işın makinesi ve zaman makinesi olur.)
    Maximum güvenlik olur. Bir Tyrannosaurus rex kemiği olur.

    YanıtlaSil
  17. İyi akşamlar öğretmenim,benim hayalimdeki evim şöyledir.hayvanat bahçesi olsun hayvanat bahçemde köpeğim olsun, kuşum olsun,at olsun evimde 20 tane koruma olsun evim 11 katlı olsun.Bir fakir görürsem hemen bir katını veririm bütün masraflarını ben öderim. evimde iki yerde lazer var lazerim görünmez eğer hırsız gelirse rahatça değil hiç giremez eğer girerse hemen bir yeri yanar çünkü lazerler sımsıcak.
    Tekrar İyi Akşamlar

    YanıtlaSil
  18. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  19. İyi akşamlar öğretmenim.
    Benim hayalimdeki evim,5 katlı olsun.Uçan ev olsun.2 tane havuzu olsun.1 yavru köpeğim olsun.Odam çok geniş olsun.Çok kıyafetim,ayakkabım,çantalarım olsun.Hizmetçilerim,aşçım,şoförüm,korumam,güvenlik görevlim olsun.Müzik odam,resim odam,spor odam olsun.Çok geniş ve bahçesi çok büyük,parkı olsun.Her yerde güvenlik kamerası olsun.Kuaförüm,asistanım ve lunapark olsun.Diskosu olsun.

    YanıtlaSil
  20. Yorumunu yazan bir poğan alır.

    YanıtlaSil
  21. İyi akşamlar öğretmenim.
    Benim hayalimdeki ev:
    trblex olsun.Bahçesi ve havuzu olsun.Her katta koruması güvenliği olsun.Kuaför salonu olsun.

    YanıtlaSil
  22. İyi günler öğtermenim.
    Benim hayalim; 2 katlı villam olmasını isterdim.villamın bahcesinde 2 tane eviyle birlikte alman kurdu, 2 tanede kedim olmasını isterdim.Bahcesi çok büyük olsun, ciçekler ve ağaçlar olsun, yüzme havuzu olsun isterdim.

    YanıtlaSil
  23. iyi günler öğretmenim.Benim hayalimdeki ev deniz kenarında 5 katlı bir villa.yazları vaktimi burada geçirmek isterim.Kocaman bir bahçesi ve bahçesinde büyük bir havuzu olmasını hayal ediyorum.Hizmetçiler ve şoförüm de tabii olmalı.Bu villa Bodrum veya Marmaris'te olacak.O kadar büyük olmalı ki bütün sevdiklerimi oarada misafir edebilmeliyim.

    YanıtlaSil
  24. İyi akşamlar öğretmenim

    HAYALİMDEKİ EV

    İki katlı kocaman bahçesi var.Üç koruma var.Üstelik havuzu var.Hırsız gelince yerden dikenler çıkıyor.Her yerde hasas alarm var.Çatısının üstünde balkon var.İstediğin yüksekliğe çıkabiliyorsun.Kapıda kimin geldise onun resmi çıkıyor.Lüks bir ev ve eşyalar çok güzel.Pencereleri çikolatadan kapısı şekerden bir evim olsun.Önünde lunapark ve hayvanat bahçesi var.Sakin bir yer.Odalar arası tünel var.Önü ormana bakıyor.Şelale var.Manzaralı bir yer.Kuşum olsun,papağanım olsun ve bir sürü hayvanım olsun. Evim hayvanat bahçei gibi olsun.

    DUYGU VE DÜŞÜNCELERİM

    Böyle bir evim olmasını çok isterdim. Üç koruma olmasının sebebi de hırsızdan çok korktuğum için. Manzaralı bir evim olmasını istedim. Çünkü manzarayı çok seviyorum. Bir çok hayvanın olması da hayvanları çok sevdiğimden ve onları beslemek istediğimdendir. lunapark ve hayvanat bahçesinin olması sebebi de yabani hayvanları görmeyi çok istiyorum. Tekrar iyi akşamlar öğretmenim ve arkadaşlarım.

    YanıtlaSil
  25. İyi günler öğtrtmenim,
    Benim halimdeki evde şunlar olsun:
    1.Havuzlu
    2.1 ya da 6 tane güvenlik
    3.Kocaman garjı
    4.14 katlı
    5.İçinde 5 misafir odası
    6.4 tuvalet
    7.2 de oturma odası
    8.Evde mutfağım olan bir evim olsunn
    TEKRAR İYİ GÜNLER ÖĞRETMENİM

    YanıtlaSil
  26. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  27. MERHABA ÖĞRETMENİM,
    Benim hayalimdeki ev ağaçta bir ev.Güçlü bir elma ağacının gövdesinde tahtadan bir ağaç ev istiyorum.Arkadaşlarımla birlikte merdivenle çıkıp bana ait bu ev de oyun oynamak istiyorum.Arada da elmalara uzanıp arkadaşlarıma ikram ederim.

    YanıtlaSil
  28. Tolga haklı 2 kişi yorumu yazmadı yazarlarsa mutlu olurum.

    YanıtlaSil
  29. KAMERA,LAZER KORUMASI VE 115KORUMA

    YanıtlaSil