14 Nisan 2010 Çarşamba

GEZİYİ DEĞERLENDİRİYORUM






16-30 Nisan 2010


Değerli öğrencilerim,

Bildiğiniz gibi 8 Nisan Perşembe günü, Polis Haftası nedeniyle, Emniyet Müdürlüğü'ne gezi düzenlenmişti. Düzenlenen gezinin videosunu sınıfta izlemişti. Sizlerden gezi ile ilgili değerlendirme yapmanızı istiyorum. Yazılarınızda yazım kuralları ve noktalama işaretlerine uymayı unutmayınız. BAŞARILAR

17 yorum:

  1. Günaydın öğretmenim.
    Öncelikle bizi geziye götürmeniz için ve okuldaki tek bizim sınıfı geziye götürmeniz için çok teşekkür ederim.Gezide silahlar,bombalar ve kameralar beni çok etkiledi.Sınıf arkadaşlarım adına size tekrar teşekkür ederiz öğretmenim.

    YanıtlaSil
  2. İyi günler Öğretmenim bizi götürdüğünüz gezi çok güzeldi ve okulda sadece bizim sınıfımızın gitmesi çok güzeldi gezide gördüklerimi evde anneme babama ve ablama anlattım polisin bizi heryerde kameralarla izlediğini anlattım çok güzel bir geziydi size çok teşekkür ediyorum Öğretmenim.

    YanıtlaSil
  3. iyi akşamlar öğretmenim.Tek bizim sınıf geziye gittiği için teşekkür ederim.okuldan eve geldiğimde aileme söyledim ve o gün çok mutlu oldum.Çok bilgi öğrendim.

    YanıtlaSil
  4. İyi akşamlar öğretmenim. Öncelikle bizi geziye götürdüğünüz için teşekkür ederim. Olanları anne ve babama anlattım. Artık biz de polisiz. Çünkü: Polis kimliğimiz var. Size çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  5. MERHABA ÖĞRETMENİM;
    Bizi geziye götürdüğünüz için çok teşekkür ederim.Gezide en çok dikkatimi çeken şeyler silahlar,el bombaları,biber gazları, parmak izleri ve Çorum'da olan elli beş tane kamera idi.Bizi geziye götürmeniz sayesinde bizde birer polis sayılırız çünkü bizimde polis kimliğimiz oldu.Size çoook teşekkür ederim çünkü koskoca Mustafa Kemal Y.İ.B.O. da sabahçı ve öğlenci sınıflarında sadece bizim sınıfı götürdünüz.
    İYİ GÜNLER

    YanıtlaSil
  6. Bence çok güzeldi. Ama en güzeli bence parmak izi ve fotoğraflarrdı. Ama yağmur yağdığı için hepsini göremedik. Ama yine de çok güzeldi. Polis haftası çok güzel geçti. Götürdüğünüz için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  7. İyi günler öğretmenim.Bizi geziye götürdüğünüz için çok mutlu oldum.Ama keşke yağmur yağmasaydı.Polis kamyonuna binerdik belki.Belki de polis olacağım.Şimdi çocuk polisim büyüdüğüm zaman büyük polis olacağım.

    YanıtlaSil
  8. İyi akşamlar öğretmenim. 8 Nisan perşembe günü polis haftası için polis emniyet müdürlüğüne gittik. Benim en çok dikkatimi çeken silahlar,bombalar,mermiler ve gaz maskesi dikkatimi çekti. Bizi polis emniyet müdürlüğüne götürdüğünüz için çok sevindim. Ben orada bir tarafımı kaşıyınça kendimi çok komik gördüm. Tekrar iyi akşamlar.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba öğretmenim. Sadece bizim sınıfın geziye gitmesinden dolayı çok mutluyum. Yağmur yağmasaydı belki daha çok şey görebilecek ve araçlarada binebilicektik. Benim babamında bir polis olması ayrıca benim için büyük mutluluktu.Bende oraya gittiğimizde bir polis oldum ve o an için kendimi polis gibi hissettim.

    YanıtlaSil
  10. İyi günler öğretmenim.Bizi geziye götürdüğünüz için size çoooooooook teşekkür ederim ve benim babam ile Metin amcamı görmekten memnun oldum. Polislerin kullandığı silahları ve elbiselerini yakından gördük. Çok sevindim. Bize kalem ve çocuk polis kimlikleri verdiler. Sınıfımızda babası polis olan arkadaşlarımız da var. Kameraların bizi izlediğini gördüm. Buharayı gösteren kamerayı izledik. İyi akşamlar arkadaşlarım ve öğretmenim.

    YanıtlaSil
  11. İyi günler öğretmenim.Öncelikle bizi geziye götürdüğünüz için çooooooooooook teşekkür ederim.Orada bize kalem ve çocuk polis kimliği verdiler.Emniyet müdürlüğünde silahları ve kıyafetleri gördük.Bizi oraya götürdüğünüz için sizi çooooooooooooooooooooooook seviyorum ÖĞRETMENİM.

    YanıtlaSil
  12. İyi günler öğretmenim,
    Okulda tek bizi geziye götürdüğünüz için çok
    teşekkür ederim.Orada benim en çok dikkatimi
    çeken şey tabancalar ,tüfekler,bombalar,polislerin giydiği kıyafetler,eski otomobiller ve kameralardı.Bize çocuk polis kimliği verilmesi beni çok mutlu etti.

    YanıtlaSil
  13. İyi günler öğretmenim ,size ve arkadaşım Mehmet'in babasına teşekkür ederim.Bize polisleri yakından tanıştırdığınız için tekrar teşekkürederim.Beni orada en çok kamerelar etkiledi.

    YanıtlaSil
  14. İyi günler öğretmenim Beni ençok silahlar,bombalar ve kamerelar ilgimi çekti. Kameralar aynı ışığa benziyordu. Çok ilgimiçekti. Polisler güvenlimizi sağlar. Bu yüzden polisleri çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  15. İyi günler öğretmenim.
    Benim en çok ilgimi çeken bombalar,silahlar,
    gaz bombası, gaz maskesi, biber gazıydı. Okulumuzdan sadece bizim sınıf gitti. Polislerimizin önemini çok iyi gördüm. O kadar mutlu oldumki. Teşekkür ederim öğretmenim.

    YanıtlaSil
  16. İyi geceler öğretmenim 8 Nisan 2010 perşembe günü polis gezisine gittik.Benim en çok hoşuma gidenler silahlar ve mobesa kamerası idi.Ve arkadaşım Burak gelmedi o geziyi bu sefer kaçırdı.Ben polis olmak istiyorum.

    YanıtlaSil
  17. İyi günler öğretmenim..Öncelikle bizi oraya götürmeniz çok mutlu etti bizi.Orada gördüğüm silahlardan çok etkilendim.Polislerin işleri çok zor suçlularla uğraşmak onları çok yoruyor olmalı ayrıca polisliğin çok zor bir meslek olduğunu anladım.

    YanıtlaSil