27 Nisan 2010 Salı

23 NİSAN ŞENLİKLERİ











22 NİSAN-6 MAYIS

23 Nisan Milli Egemenlik Çocuk Bayramı hazırlıkları, izlenimleri ve okulumuzda kutlanan 26 Nisan'da kutlanan 23 Nisan Şenliği ile ilgili görüşlerinizi yansıtmanızı istiyorum. Eğlendiğiniz yarışma yada etkinlikler, olumsuz olarak gördüğünüz durumları yapıcı bir eleştiri getirerek yazabilirsiniz. BAŞARILAR

Süleyman AYAZ
2-ASınıfı Öğretmeni

14 yorum:

  1. İyi günler öğretmenim.
    Öncelikle arkadaşlarıma ''- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.''
    Bence gösteriler,şiirler,drama çalışmaları vb. çok güzeldi.En çok beğendiğim Mustafa Kaymış ve Mustafa Esad Basmacı'nın gösterisini beğendim.Sonra Selin,Öykü,Zehra Aybüke'nin yaptığı gösteri çok güzeldi.Ondan sonra Zehra ve Aybüke'nin yaptığı gösteri güzeldi.Ben üçünüde beğenmiştim.
    Simit yarışmaları,çuval yarışmaları(çocuklar),çuval yarışmaları(öğretmenler),yoğurt yarrışmaları,grup şeker kızlar vb. de çok güzeldi.

    YanıtlaSil
  2. İyi günler öğretmenim. Benim en çok dikkatimi çeken drama,çuval yarışı,hacıvat ile karagöz,melodika korosu(dörtlü),koro,halat çekme şeker kızlar hoşuma gitsin. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrmı kutlu olsun.

    23 İSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

    YanıtlaSil
  3. İyi akşamlar öğretmenim.Biz dün 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nı kutladık.Ben en çok şunları beğendim: Şeker Kızlar, öğretmenlerin çuval yarışı, halat
    çekme, koro, jimnastik gösterisini beğendim. Ben ve Yaren en çok Şeker Kızlar gösterisini beğendiğimiz için bu dansı çalışıyoruz.

    23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.

    YanıtlaSil
  4. Öğretmenim ben öğ. (öğretmenlerin) çuvalını, yoğurt yeme yarışmasını ve yumurta taşımayı beğendim. Bizi götürdüğünüz için çok teşekkür ederim.

    GEÇMİŞ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.

    YanıtlaSil
  5. iyi akşamlar öğretmenim.23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk bayramında bütün göterileri izledi bence en çok güzel gösteri öğretmenlerin çuval yarışı ve halk oyunu beğendim.

    İREM EJDER

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. İyi sabahlar öğretmenim.Ben en çok hepsini beğendim.Halat çekme yarışmasına kattğınız için teşekkür edrim ve ben o gün çok mutsuzdum çünkü kobra bizi yendi ondanmutsuzdum.

    YanıtlaSil
  8. Günaydın öğretmenim.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında görev aldığımdan dolayı çok mutlu oldum.Arkadaşlarım ve diğer arkadaşlarda ellerinden geleni yaptılar.Şeker kızları ve melodika gösterilerini çok beğendim.

    YanıtlaSil
  9. MERHABA ÖĞRETMENİM;
    Ben tüm gösterileri izledim ve hepsini de çok beğendim.Tüm gösteriler benim için süperdi.Bu gösterilere beni kattığınız için çok teşekkür ederim.Hem de gösterilerden sonra sizinle fotoğraf çekinmek benim için çok güzeldi.
    ...İYİ GÜNLER...

    YanıtlaSil
  10. MERHABA ÖĞRETMENİM
    Öğretmenim ben hepsini seyredemedim, bana göre Şeker Kızlar, balon yarısması,simit yarışması, doktor gösterisi,Halk Oyunu ve Selin'lerin grup çok güzeldi. Öykü ile ben Şeker Kızları çalıştığım için çok mutluyum:)

    YanıtlaSil
  11. İyi günler öğretmenim. Ben en çok öğretmenlerin yarışını beyendim ve yoğurt yarışmasını sevdim. ATATÜRK 23 Nisan gününü bizlere armağan ettiği için çok mutluyum. İyi günler arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  12. İyi günler öğretmenim,
    Program çok güzeldi.Programda görev aldığım için çok heyecanlıydım.Simit,şeker kız,
    öğretmenlerin çuval yarışması ve melodika çalanlar hoşuma gitti.

    YanıtlaSil
  13. İyi günler öğretmenim.
    Bütün çocukların "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun" bayramda yapılan gösteriler çok güzeldi.
    öğrencilerin yaptığı çuval yarışmaları,Simit yarışmaları,çuval yarışmaları çok güzeldi.Öğretmenlerimizin yaptıkları yarışmalarda çok güzeldi.bize örnek oldular. bu şekilde okulumuzda yapılan gösteriler stadyumlarda yapılan gösterilerden daha güzel ve eğlenceli oluyor.

    YanıtlaSil
  14. O günki kutlamada olmadığım için yorum yazamayacağım.

    YanıtlaSil