16 Mart 2010 Salı

SINIFIMIZIN SANATKARLARI

19-26 Mart 2010

Lütfen videoyu izleyiniz ve yorumlarınızı yansıtınız!

14 yorum:

  1. İyi akşamlar öğretmenim;
    Bu videoyu bloğa yüklediğiniz için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. İyi akşamlar öğretmenim.
    5=mükkemmel 4=iyi 3=kötü 2=çok kötü 1=başarısız.
    Esad'ın 1. çaldığı iyiydi.2. çaldığı ise mükkemmel idi.Öykü'nün 1. çaldığı birazcık geliştirilseydi çok iyi olabilirdi.Bunun için Öykü'nün çaldığı bence iyi.Öykü'nün 2. çaldığı ise hatalı olmadığı için mükkemmel idi.Yaren'in çaldığı iyiydi.Mehmet Âkif İnce'nin darbukayla çalmasıgüzel olduğu ve güzel çaldığı için mükkemmel idi.Buna göre puan duruma şöyledir:

    1=Musatafa Esad BASMACI
    2=Fatma Öykü ÖZTÜRK
    3=Mehmet Âkif İNCE
    4=Yaren YİVLİ

    YanıtlaSil
  3. MERHABA ÖĞRETMENİM. Videoyu yüklediğiniz için teşekür ederim. Beni seçtiğiniz için de. Ama hepimizin daha çok çalışması gerek.

    YanıtlaSil
  4. İyi akşamlar öğretmenim.videoyu izledim ve çok beğendim.bloğa yüklediğiniz için teşekkür ediyorum.



    İrem Ejder

    YanıtlaSil
  5. İyi günler Öğretmenim videoyu izledim ve çok beğendim. yüklediğiniz için teşekkür ederim bende melodika çalmayı çok seviyorum inşallah yakın zamanda bende çok güzel çalmayı öğreneceğim.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba öğretmenim,
    Videonuz çok güzel olmuş. Ama anlamadığım bir şey var.
    -Melodikacılar derken darbukayı unuttunuz. Şarkıcılar deseniz daha doğru olur bence. Annem bana perşembe günü sarı bir melodika aldı. Yağ satarım bal satarım, kurtlar vadisi ve senden başkayı ezberledim. Anneme teşekkür ettim. çok güzel bir andı.
    Hoşçakalın öğretmenim.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba öğretmenim,
    Ben bütün performansları çok beğendim.Ben bunların olduğu gün yoktum izleyememiştim ama şimdi gördüğümde hepsini çok beğendim. Videoda olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum... İYİ GÜNLER...

    YanıtlaSil
  9. İyi günler öğretmenim. Bence çok güzel.Birde bulok sayfasına eklediniz için teşekür ederim.Bende melodika çalmak istiyorum.

    YanıtlaSil
  10. İyi akşamlar öğretmenim. Beni kamereya çekip bilgisayara yüklemeniz beni çook mutlu etti. Çok sevindim Diğer arkadaşlarımında çok çalışması gereK.

    YanıtlaSil
  11. İyi akşamlar öğretmenim.Bütün performanslar çok güzel olmuş.Ama şarkıcılar deseydiniz daha doğru olurdu.Melodikayla 10 tane şarkı çalabiliyorum.Videodaki tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  12. İyi akşamlar öğretmenim,ben sınıfımız daki sanatklar mükemmeldi.Sınıfımızın biloğuna bu sanakları verdiğiniz için çok sevindim sınıfımızda ilk sanatkar olarak komik birşey duyduğunda hamen gülen Esad ilk sanatlığa girdiği için Musafa Esad çok başarılı buldum gülgeç Esadı.
    bana göre müzikde çooooooooooooooook başarılı gülgeç Esad.Esad sana seslniyorum bu yazdığıma sakın gülme.Tamammı.

    YanıtlaSil
  13. İYİKİ VARSINIZ ÖĞRETMENİM
    Çook teşkkür ederim. Siz olmasaydınız böyle güzel etkinlikleri kim yapardı.Bizler kendimizi daha da çok geliştireceğiz.

    YanıtlaSil
  14. İyi akşamlar öğretmenim , Esad çook güzel ve Öykü' nün güzeldi ve Yaren' nin iyi darbuka çalan Mehmet Akif'in güzeldi. Siz bu blok sayfasını yapsaydınız bizler görüşlerimizi nereye yazardık ve sizi çokseviyorum.

    YanıtlaSil