26 Şubat 2010 Cuma

ZORLUKLARLA MÜCADELE


26 ŞUBAT-5 MART
Değerli Öğrencilerim,
Blog Sayfamızın sağ üst tarafta ''Hangi derslerde zorluk çekiyorsunuz?'' sorusuna karşılık bir anket çalışmamız devam ediyor. Anket sonuçlarına göre, bir çok öğrencimin ders yada derslerde zorlanmadığı gözüküyor. Yinede zorlandığınız ders yada konularla ilgili bilgilerinizi almak istiyorum. Rahatlıkla yazabilirsiniz.

KOLAY GELSİN.

Süleyman AYAZ
2-A Sınıfı Öğretmeni

16 yorum:

  1. İyi günler öğretmenim.Ben ''Hangi derslerde zorluk çekiyorsunuz?'' Sorusuna hiçbirisini işaretledim çünkü:Ben her dersi her konuyu rahatlıkla yapabiliyorum.Şu dersleri anlayabiliyorum:Tükçe,matematik,hayat bilgisi,müzik,görsel sanatlar,beden eğitimi ve bilişim teknolojidir.En sevdiğim dersler sırayla şöyledir:Türkçe,görsel sanatlar,beden eğitimi,matematik,hayat bilgisi,bilişim teknoloji ve müziktir.Aslında ben her dersi çoook seviyorum.Bütün arkadaşlarımında benim gibi her dersi çoook sevmesini ve çoook kitap okumalarını istiyorum.Önemli olanlar şunlar:salığımız,kitap okuma ve ders çalışmaktır.Herkesin her derslerde çoook başarılı olmasını istiyorum.

    LÜTFEN!!!DERSLERİMİZE ÇALIŞALIM.KİTAP
    OKUYALIM.SAĞLIMIZA DİKKAT EDELİM.DENGELİ
    VE DÜZENLİ BESLENELİM...

    Utku HAZIMLI

    2-A Sınıfı Öğrencisi

    YanıtlaSil
  2. İyi akşamlar öğretmenim bence.Çok gikkatli.Dinlemeliyiz özelikle.Yaren.Esra.Elifi.Uyaralım

    YanıtlaSil
  3. İyi günler öğretmenim bence sizi cok dikkatli dinlemeliyiz evde tekrar etmeliyiz bol bol kitap okumalıyız.Test çözmeliyiz ben hiçbir derste zorlanmıyorum ben derslerimi çook seviyorum iyi günler öğretmenim.

    YanıtlaSil
  4. İyi günler öğretmenim. Ben anket sorusunda hiçbirisi yanıtını işaretledim. Bütün dersleri dikkatli dinlediğim zaman hepsini anlıyorum.Çünkü siz dersleri çok güzel anlatıyorsunuz. Konu tekrarı yaparsak,test çözersek,kitap okursak derslerimizde başarılı oluruz. Sizi çok seviyorum öğretmenim. İyi tatiller.

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı günler Öğretmenim ben zorluklarla mücadele etmeye çalışıyorum örneğin 1. sınıfta okumam çok kötü idi ama şimdi okumamı geliştirmeye çalışıyorum bunun için çok kitap okumam gerektiğini biliyorum.matematik dersinden hiç zorlnmıyorum ama türkçe ve hayat bilgisinden birazcık zorlansamda çok çalışarak bu zorlukları aşacağıma inanıyorum ben ayrıca sizinde çok güzel ders anlatmanızdan dolayı derslerde zorluk çeken her arkadaşımın kolaylıkla sizinde desteğinizle bu zorlukları hep beraber aşacağımıza inanıyorum ayrıca sizi çok seviyorum Öğretmenim.Hayırlı günler diliyorum.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba öğretmenim,
    bende anket çalışmasında hiçbirisini işaretlemiştim çünkü; Bütün dersler benim için çok kolay geliyor. Öğretmenim siz çok güzel ders anlatıyorsunuz onun için dersleri hemen anlayabiliyorum ve onun için size çok teşekkür ediyorum.İYİ GÜNLER.

    YanıtlaSil
  7. İyi akşamlar öğretmenim ben anket çalışmasında hiç birisini işaretlemiştim çünkü;Ben hiç bir konuda zorluk çekmiyorum.bol,bol kitap okumalıyız ve test çözmeliyiz.İYİ AKŞAMLAR ÖĞRETMENİM.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba öğretmenim,
    ben anket çalışmasından hiçbirisi seçeneğini işaretledim.Çünkü dersleri siz kafamıza girecek şekile anlatıyorsunuz.Bizde evimizde konuları tekrar edip konularla test çözersek daha iyi anlarız.

    YanıtlaSil
  9. İyi güler öğretmenim ben sadece matamatikte zorlanıyorum . Esiklerimi test çözerek, yaparak tamamlıyorum. öğretmenim seni çok seviyorum iyi günler öğretmenim.

    YanıtlaSil
  10. İyi akşamlar öğretmenim,ben ankette hiç birisini işaretlemiştim.Benim en sevdiğim ders matematik,türkçe,beden eğtimi,görsel sanat,hayat bilgisidir.Bunları sevmemi sizsiniz öğretmenim,ama benim sevmediğim bir ders var oda müzikdir öğretmenim.BU DERSLERİ!!!!!!!!SEVMESİNİ İSTERİM:İYİ AKŞAMLAR:GÖNDEREN KIRAT ARĞUB NEŞ.

    YanıtlaSil
  11. İyi günler öğretmenim;
    Bütün dersler çok eğlenceli.Bütün dersleri
    anlıyabiliyorum.Evde test çözüp,kitap okuduğum zaman daha başarılı oluyorum.

    YanıtlaSil
  12. İyi günler öğretmenim,
    Ben anket çalışmasında TÜRKÇE, MATEMATİK, HAYAT BİLGİSİ, MÜZİK, GÖRSEL SANATLAR, BEDEN EĞİTİMİ, DİĞER ve HİÇBİRİSİ şıklarından HİÇBİRİSİ'ni işaretledim. Ben eksiksiz bütün dersleri severim ama Bilişim Teknolojisi ve Matematiğe daha çok ilgi duyarım. Eski olan bu konuya şimdi yuorumumu gönderdim.

    YanıtlaSil
  13. İyi günler öğretmenim.Ben matematikte biraz zorlanıyorum bol bol test cözmeye çalışıyorum.Bütün dersler eğlenceli geçiyor.

    YanıtlaSil
  14. İyi günler öğretmenim. Kurallara uymamız gerekir.Tek ses kuralına uymazsak gürültü olur. Merdiven kuralına uymazsak merdivenden inerken veya çıkarken düşer ve çarpışırız. Koridorda koşmamalıyız. Büyüklere satgı küçüklere sevgide kusur etmemeliyiz. ARKADAŞLARRRRRRR LÜTFEN KURALLARA UYALIM.

    YanıtlaSil
  15. iyi akşamlar öğretmenim Dersleri dikkatli dinlediğim zaman konuyu anlıyorum Anlayamadığım yerleri ise evde anneme veya babama soruyorum Ayrıca test çözmeye ve bol bol kitap okumaya çalışıyorum

    YanıtlaSil
  16. İyi günler öğretmenim. Ben hangi derste zorluk çekiyorsunuz sorusunu cevapladım. Hiç biri cevabını işaretledim. Eğer sizi dinlersek dersleri anlarız. Çünkü: siz çok güzel ders anlatıyorsunuz bu yüzden konuları rahatlıkla anlayabiliyorum. Sizi çok seviyorum. İyiki bu blog sayfasını açtınız yoksa bu güzel sayfayı tanıyamazdık. Ben okumada bazen yanlış yapıyorum ama kitap okuyarak bunu düzelteceğim.

    YanıtlaSil