11 Şubat 2010 Perşembe

OLUMSUZLUKLAR

12-19 ŞUBAT
Sizlerin okulda ya da evde ders çalışmanızı olumsuz etkileyen nedenler var mı? Varsa bu olumsuzluklar karşısında nasıl davranıyorsunuz? Lütfen duygularınızı paylaşınız.

Süleyman AYAZ
2-A Sınıfı Öğretmeni

15 yorum:

  1. İyi günler öğretmenim.Benim okulda ya da evde ders çalışırken olumsuz etkileyen nedenler var öğretmenim.Bazen komşumuz,ailemiz vb. çok sesle müzik dinliyor.Bu yüzden rahatsız oluyorum.Bazen de ailem ses çok açıkken televizyon izliyor.Bu yüzden de rahatsız oluyorum.Buna benzer gürültüler olursa yapan kişiyi uyarıyorum.Uyarınca da artık o gürültüleri yapmıyorlar.Sonra da çok sevinip dersime devam ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. iyi akşamlar öğretmenim. müzik varken çalışamıyorum. Evde gürültü olduğunda çalışamıyorum. Bu yüzden müzik varsa eğer kapatıyorum ve ailemi de gürülütü yapmamaları için uyarıyorum.

    YanıtlaSil
  3. Ben televizyonun sesi çok ama çok açık ise çalışamam. Çünkü kafamız dinç olmalı. Eğer ödev yaparken başka bir şey ile ilgilenirsek, ilgilendiğimiz şey de ödev de aklımızı yorar. Ama ödeve yer verirsek aklımız dinç olur.

    YanıtlaSil
  4. İyi günler öğretmenim. Ben evde ve okulda beni rahatsız eden durumlar oldu. Evde ben ders çalışırken kardeşim televizyon izliyordu. Bende kardeşimi uyarıp televizyonun sesini biraz kısıyordum. Ben okulda ders çalışırken arkadaşlarım gürültü yapıyor. Bu olay benide rahatsız ediyor.

    YanıtlaSil
  5. İyi günler öğretmenim.Ben televizyon izlerken ders çalışamıyorum.Ama sessiz bir ortamda ders çalışabilirim.

    YanıtlaSil
  6. İyi günler öğretmenim beni evde ve okulda rahatsız eden sorunlar yoktur.Herkes birbirine saygı duymak zorundadır.

    YanıtlaSil
  7. İyi günler öğretmenim,benim evde ve okulda rahatsız oluyorum.Okulda ders yaparken bazıları konuşuyor,evde bazen ben ödevlerimi yaparken ailemiz tv'nin sesini çok açıyor ondan rahatsız oluyorum.onlara saygıyla söylüyorum.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba öğretmenim, beni olumsuz etkileyen nedenler var:Her akşam komşumuz yüksek sesle haber dinliyor bu da beni rahatsız ediyor o zaman onu dinlememeye çalışıyorum, bazen misafirlerimizgeldiğinde yüksek sesle konuşuyorlar o zaman da uyarıyorum, bazen de sınıfta gürültü oluyor o zaman da dinlememeye çalışıyorum.İYİ GÜNLER

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. Merhaba öğretmenim. Annem evi süpürürken, tv izlerken ve üst kattaki komşumuz gürültü yapınca ders çalışamıyorum.

    YanıtlaSil
  11. İyi akşamlar öğretmenim.Beni rahatsız eden şeyler ailem tv izlerken çok gürültü oluyor bu da benim ders çalışmamı engelliyor.Komşularımızdan gürültülerin gelmeside aynı şekilde ders çalışmamı engelliyor.Onları ilk önce uyarıyorum ve sonra bu durumdan rahatsız olduğumu ve bu yüzden gürültü yapmamalarını söylüyorum.Onlarda beni anlayışla karşılıyorlar.

    YanıtlaSil
  12. iyi akşamlar öğretmenim.Ders çalışırken bilgisayara girildiği zaman bir de tv'nin sesi odama geldiği zaman dikkatim dağılıyor ,çalışamıyorum.Bunlar olmadığında derslerime çalışabiliyorum.

    YanıtlaSil
  13. Evde beni rahatsız eden şeyler;küçük kardeşim ve alt komşumuzdur.Anne ve babamı
    bu konuda uyarıyorum.



    HERKESE İYİ AKŞMLAR

    YanıtlaSil
  14. İyi günler öğretmenim.Üstkomşu bazen çok ses çıkartıyor ve ablam ders yaparken bigisiyarın sesini çok açıyor. Okulda arkadaşlarım çok ses çıkartıyolar, ders dinlerken rahatsız oluyorum.

    YanıtlaSil