25 Şubat 2010 Perşembe

KUTLAMA

Güzel çalışmalarınızdan ve duyarlı davranışlarınızdan dolayı hepinizi teprik eder başarılar dilerim.

11 yorum:

  1. İyi günler müdür bey.Benim adım soyadım Utku Hazımlı.2-A sınıfı öğrencisiyim.Güzel çalışmalarınızdan ve duyarlı davranişlarımızdan dolayı bizleri tebrik ettiğiniz için size teşekkür ederim.

    Utku HAZIMLI

    YanıtlaSil
  2. Bizim çalışmalarımızı beğenmeniz bizi gururlandırdı sınıfımız adına size teşekkür ederim Müdür bey bizim duyarlılığımız ve başarımızı Öğretmenimize borçluyuz ayrıca Öğretmenimize de sınıfımız adına teşekkür ediyorum. sizinde desteğiniz ve güler yüzünüzle daha da başarılı ve duyarlı olacağımıza inanıyorum teşekkür ederim (Eren ARICI 2/A sınıfı)

    YanıtlaSil
  3. Müdürüm,
    Sınıf Blog Sayfamıza göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve izlenimlerinizden dolayı tüm öğrencilerim adına teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Müdürüm,
    Sınıf Blog sayfamızdaki çalışmalarımızı beğendiğiniz için size çok ama çok teşekkür ederim,ve öğretmenimize de bu sayfayı açtığı için çok teşekkür ederim.İYİ GÜNLER

    YanıtlaSil
  5. İyi günler müdür bey,bizim sınıf blok sayfamızı beğenmeniz ve bana çikolata dağıttırmanız benim ozaman en sevdiğim gündü artık oanı yada hatıra olarak kalıcak.

    YanıtlaSil
  6. Bizim blog sayfamızı beğenmenize çok sevindim. Öğretmenim burayı açmasa bizim gelişmemiz zor olurdu. Aslında öğretmenim bizden çok teşekkürü hak ediyor. Tekrar beğenmenize ilgi duydum.

    YanıtlaSil
  7. İyi günler müdür bry. Bizim blog sayfamızı beğenmenize çok sevindim.Öğretmenimize çok teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  8. İyi akşamlar Müdür Bey.Bizim bloğumuzu beğendiğiniz için teşekkürler ayrıca arkadaşlarımızla çok sevindik.Ve bu bloğa emeği geçen öğretmenimize de çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederiz MÜDÜR BEY

    YanıtlaSil
  10. İlginizle çok teşekkür ediyorum MÜDÜR BEY

    YanıtlaSil
  11. iyi günler Müdür Bey. Benim adım Mehmet Akif İnce. 2/Asınıfına gidiyorum. Öğretmenim Süleyman Ayaz. Bizi tebrik ettiğiniz için çook teşekkür ederim.

    YanıtlaSil