29 Eylül 2011 Perşembe

DÜŞÜNCELERİMİ PAYLAŞABİLİYORUM

30 EYLÜL-7 EKİM
Değerli Öğrencilerim,

Başarının temelinde planlı çalışma, düzenli kitap okuma alışkanlığı, ders tekrarlarının önemli olduğunu lütfen unutmayınız. Başarı sizin elinizde...Hepinizin başarıyı yakalayacağınızdan eminim.
Sizlerden bu eğitim ve öğretim dönemi ile ilgili düşüncelerinizi, beklenilerinizi yansıtmanızı istiyorum.

Süleyman AYAZ
4-A Sınıfı Öğretmeni

3 yorum:

  1. Öğretmenim ben 4.sınıfı çok merak etmiştim artık öğrendim.Dersler çok önemli,artık derslerimiz dahada yoğun oldu bu yüzden çok çalışmak gerek.İngilizcenin çok zor olduğunu sanıyordum ama tam tersi çok kolaymış.Çok çalışınca zor olan derslerimizi bile başarabiliriz.


    DERSLERİMİZ BİZİM İÇİN HER ZAMAN ÇOK ÖNEMLİDİR...

    DÜZENLİ,PLANLI VE PROGRAMLI ÇALIŞARAK BAŞARILI OLABİLİRİZ...

    YanıtlaSil
  2. MERHABA ÖĞRETMENİM
    Ben bu senenin çok iyi geçeceğini düşünüyorum. Bu sene zaten bence derslerimiz eğlenceli geçiyor, bu yüzden böyle düşünüyorum. Bu sene aslında derslerimiz biraz daha zorlaştı. Öğretmenlerimiz çoğaldı, hayat bilgisi dersimiz kalktı, onun yerine fen ve teknoloji, sosyal bilgiler ve trafik güvenliği derslerimiz geldi, bunun dışında din kültürü ve ahlak bilgisi, ingilizce gibi derslerimiz geldi. Ama yine de ben kolay olacağını düşünüyorum.

    DERSLER ZOR OLSA BİLE HERKES ÇALIŞARAK BAŞARILI OLABİLİR.


    İYİ GÜNLER

    YanıtlaSil
  3. Öğretmenim ben 4. sınıfın zor olduğunu duymuştum.
    Biraz tedirgindim ama çok zevkliymiş.Bütün öğretmenlerimi sevdim ama en çok din ve ingilizce öğretmenimi sevdim. Ama tabiki en çok sevdiğim sizsiniz.Ben arkadaşlarımla yine bu yılda başarılı olacağımıza inanıyorum.Düzenli çalışırsak başarılı oluruz.
    GELECEĞİNİ DÜŞÜNEN AKILLI ÇOCUKLAR DERS ÇALIŞIR.

    YanıtlaSil