10 Haziran 2011 Cuma

YIL SONU ŞENLİĞİ



10-17 HAZİRAN
Değerli öğrencilerim,
14 Haziran Salı günü okulumuzun ''Yıl Sonu Şenliği'' olduğunu biliyorsunuz. Bu şenlikle ilgili neler hissediyorsunuz? Lütfen duygularınızı paylaşınız!

Süleyman AYAZ
3-A Sınıfı Öğretmeni

5 yorum:

  1. Günaydın Öğretmenim
    Yıl sonu olduğu için çok heyecenlıyım.Karnımın ağrımasından korkuyorum çünkü heyecanda karnım ağrıyor.Bu yıl sonu şenliği zamanın ne kadar hızlı geçtiğini hatırlattı.Bence bu yıl sonu şenliği herkes için güzel olacak.

    YanıtlaSil
  2. MERHABA ÖĞRETMENİM;
    Ben şimdiden Salı Günü için çok heyecanlıyım. Okulumuzun yıl sonu için bir şenlik düzenlemesi gerçekten de çok güzel bir duygu. Bu şenlik bana, şu ana kadar düzenlediğimiz tüm şenliklerden güzel olacak gibi geliyor.Şenlik gününü sabırsızlıkla bekliyorum.....................................
    .....İYİ....................GÜNLER.........................................................

    YanıtlaSil
  3. İYİ GECELER ÖĞRETMENİM,
    Ben çok mutlu oldum.Birçok fotoğraf çekindik.Zamanı çok iyi kullandık vekitap dağıttığınız için çok mutlu olduk.Okumasaati sona erdiği için üzgünüm. Ama sınıfta okuyacağımız için mutluyum.En zevkli şey pasta yemek ve cola içmekti.

    YanıtlaSil
  4. İYİ GECELER ÖĞRETMENİM.
    Ben çok mutlu oldum.Bir sürü fotoğraf çekindik.en zevklisi kitap dağıtmaları, pasta yemek ve kola içmekti.Okuma günü sona erdiği için çok üzgünüm.
    TEKRAR İYİ GECELER ÖĞRETMENİM.

    YanıtlaSil
  5. Çok mutlu oldum.Kermes oldu.Oyuncaklar satıldı.Biz aldık.Pastalar yedik.Ve böylece çok eğlendik.İnşallah okulumuz için iyi olmuştur.

    YanıtlaSil