11 Haziran 2010 Cuma

ÖĞRETİM YILININ DEĞERLENDİRİLMESİ

11-18 HAZİRAN

Değerli Öğrencilerim,
Sizlerden 2009-2010 Öğretim Yılını değerlendirmenizi istiyorum. Neler Öğrendiniz? Hangi konularda zorluk çektiniz? Düşüncelerinizi lütfen yansıtınız!
BAŞARILAR

Süleyman AYAZ
2-A Sınıfı Öğretmeni

11 yorum:

  1. Günaydın öğretmenim.
    2009-2010 öğretim yılında okuma yazmayı öğrendim.Matematikten 4'lü işlem yapmayı öğrendim.Problem kurmayı ve çözmeyi öğrendim.Test çözmeyi öğrendim.Deney yapmayı öğrendim.Sizin sayenizde herşeyi öğrendim öğretmenim.
    Zorlandığım konu resimlere bakarak metinleri tahmin etme.

    YanıtlaSil
  2. MERHABA ÖĞRETMENİM;
    Ben 2009-2010 Öğretim Yılında hayat bilgisi derslerinden görselleri incelemeyi, türkçe derslerinden yazıların biçimini,matematik derslerinden de sayılarla 3'lü,4'lü işlem kurmayı,örüntü kurmayı vb.şeyler öğrendim.Ve sizin sayenizde nerdeyse tüm zekamı geliştirdim.
    Zorlandığım şey ise hiç bir şeyde zorlanmadım.
    Öğretmenim,bana öğrettiğiniz şeylerden sonra size çooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. İyi akşamlar öğretmenim.
    2009-2010 öğrenim yılında matematik dersinde zorluk çektim çünkü hem anlamadım hemde biraz karmaşıktı. Türkçede derside yazılarıma ve okumama çook dikkat ettim. Hayat bilgisi dersinde görsellere bakarak anlamlarını çıkarmaya çalıştım.Öğretmenim,bana öğrettikleriniz için size çooooooooooooooooooooooooooooooooooook minnettarım ve size çooooooook teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. MERHABA ÖĞRETMENİM
    Siz bize çoook şey öğrettiniz,sizin sayenizde:Okuma Yazma,Matematik 4 İşlem,Müzik Çalmayı öğrendim.Sizi annem babam kadar çoooooooooooooook sevdim.Ne yazık ki "YAZ TATİLİ"geldi.SİZİ VE ARKADAŞLARIMI ÇOOOOOOOOOK ÖZLEYECEĞİM.Sizleri hiç utmayacağım.

    YanıtlaSil
  5. İyi akşamlar öğretmenim. Siz bizeçoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook şey öğrettiniz. Sizi çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum. Size teşekkür eerim

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Öğretmenim,
    Siz bize çoooooook şey öğrettiniz. Ben ''Hayat Bilgisi'' ve ''Türkçede de'' zorlanmadım. ''Matematikten'' sıvıları ölçmede ilk baş çözememiştim ama düşüne düşüne çözdüm. ''Bilişim Teknolojisini'' çok sevdim. Satranç kursunda açılışlar, örtü, açmaz, fide kuralları, satranç sözlüğü, piyon terfi, merkez kareler, rok, opozisyon, vezir matı, kale matı, kale piyon matını öğrettiniz. Bunlar için size çoooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim.
    Türkçede sıfat (ön ad), eylem (fiil), hitap öğrendik.
    Hayat Bilgisinde katı, sıvı, gaz, Konuşan Evler, Güneş ve Dünya, Günaydın Güneş İyi Geceler Ay ve Yıldızlar'ı öğrendik.
    Hoşçakalın Öğretmenim.

    YanıtlaSil
  7. İyi akşamlar öğretmenim.
    Siz bana dört işlemi,problem kurmayı,örüntüyü,resimde gördüğüm şeyleri yorumlamayı,melodika çalmayı,Dünya,Güneş ve Ay'ın hareketlerini v.b birçok şeyi öğrettiniz.En önemliside siz bana okumayı, yazmayı öğrettiniz.Arkadaşlarımla güzel bir sene geçirdim.Oyunlar oynadım.çok iyi vakit geçirdim Hem öğrendik,hemde eylendik.Ne yazık ki yaz tatili geldi ve sizlerden ayrılacağım için üzülüyorum.Ama 3.sınıfta tekrar birlikte olacağım için seviniyorum.Sizi çooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmmm.

    YanıtlaSil
  8. İyi akşamlar öğretmaenim. Ben 2009-2010 yılı arasında derslerde zorluk çekmedim. Siz bize çok bilgi öğrettiniz. Sizi çoooooooooooooook ama çooooooooook seviyorum. Cuma günü karne alacağımaız için çok sevinçliyim.

    YanıtlaSil
  9. İYİ GECELER ÖĞRETMENİM,
    Ben 2009-2010 Öğretim yılında siz bana Matematikten problemler,dört işlem öğretiniz.
    Hayat bilgisinden neden-sonuç,maddrleri öğretiniz.
    Türkçe okumayı,yazmayı öğretiniz.VE BUNUN İÇİN SİZE ÇOOOOOOOOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM.

    YanıtlaSil
  10. İyi akşamlar öğretmenim,
    Biz okula başladığımızda harfleri,sayıları,
    toplama işlemi,çıkartma işlemi,çarpma işlemi,
    bölme işlemi,okuma,yazma,birli,ikili,üçlü
    toplama işlemi öğrettiniz.Bize böyle şeyler
    öğrettiğiniz için size çoooooooooooooooooook
    teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  11. iyi akşamlar öğretmenim.size nekadar teşekkür etsek azdı siz bizlere çok bilgi öğretiniz size çok tttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkküüüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    YanıtlaSil