28 Ocak 2011 Cuma

TATİLİ DEĞERLENDİRİYORUM

28 OCAK 2011-14 ŞUBAT 2011
Değerli Öğrencilerim,
Büyük bir gayret, çaba ve istekle birinci dönemi bitirmiş bulunuyoruz. Hepiniz bu tatili canı gönülden hakettiniz. Zamanı iyi şekilde kullanmanın önemli olduğunu lütfen unutmayın. Tatille ilgili düşüncelerinizi, duygularınızı, neler yapmayı planladığınızı paylaşmanızı istiyorum.
HEPİNİZE İYİ TATİLLER...

Süleyman AYAZ
3-A Sınıfı Öğretmeni

20 Ocak 2011 Perşembe

YENİ BİR OYUN KEŞFEDİYORUZ


21-28 OCAK 2011

Değerli Öğrencilerim,

Bu hafta sizlerden yeni bir oyun tasarlamanızı istiyorum. Bu oyun size ait olsun. İsmini, oyun kurallarını siz kendiniz belirleyin. KOLAY GELSİN.

NOT:Çalışmayı yaparken şu soruların cevabını sıra ile vermeniz yeterli olacaktır.

.Oyunun adı nedir?
.Kaç kişiyle oynanır?
.Nerede oynanır?
.Kuralları nelerdir?


Süleyman AYAZ
3-A Sınıfı Öğretmeni

10 Ocak 2011 Pazartesi

HAYAL GÜCÜMÜ KULLANIYORUM




14-21 OCAK 2011



Değerli Öğrencilerim,
Aşağıdaki masala başlık koyarak, hayal gücünüzü kullanmanızı ve masalı tamamlamanızı istiyorum. Lütfen yazım kurallarına uymayı ihmal etmeyiniz! BAŞARILAR.

Süleyman AYAZ/3-A Sınıfı Öğretmeni

..............................................................


Kaf dağının ardında kış mevsimi olmayan bir ülke varmış. Bu ülkede mevsim her zaman yazmış. İnsanlar hep yazlık kıyafetler giyer, hep yaz meyveleri yerlerlermiş. Bu durum o ülkede yaşayanları çok üzermiş. İnsanlar mutsuz olduğu için kimsenin yüzü gülmezmiş.
Günlerden bir gün çok ama çok garip bir şey olmuş........................................................................................................................................................................................................................................................................................................

7 Ocak 2011 Cuma

MESLEĞİMİ HAYAL EDİYORUM


7-14 OCAK

Değerli Öğrencilerim,

Hepiniz, yapabileceğiniz mesleği hayal ediyorsunuz. Sizlerden hayal ettiğiniz meslekle ilgili bir öykü yada şiir yazmanızı istiyorum. Lütfen yazılarınızı ya da şiirinizi hazırladıktan sonra, yorum köşesine yazınız! Noktalama ve yazım kurallarına dikkat ediniz. Hepinize Başarılar...


Süleyman AYAZ
3-A Sınıfı Öğretmeni