26 Kasım 2010 Cuma

BİRLİKTE BAŞARABİLİRİZ

26KASIM-3 ARALIK
Değerli Öğrencilerim,

Bazen yalnız başımıza yapamadığımız, arkadaşlarımızla yada ailemizle beraber yaptığımız ve sonucunda hep beraber sevindiğimiz durumlar vardır. Sizce bunlar neler olabilir? Örnekler verebilirsiniz. Zorlukları bir ekiple başardığınızda neler hissediyorsunuz? Lütfen duygularınızı paylaşınız!

Süleyman AYAZ
3-A Sınıfı Öğretmeni

12 Kasım 2010 Cuma

BAYRAMLARIMIZ

12-26 KASIM

Değerli Öğrencilerim,

Hepinizin Kurban Bayramını kutluyorum. Dokuz günlük tatil içerisinde sizlerin aile içi bayramlaşmanızı, büyüklerinizi ve akrabalarımızı ailece ziyaret ettiğinizde onlarla da bayramlaşmanızı istiyorum. Onlardan eski bayramları anlatmalarını isteyebilirsiniz. Bu sayede günümüz bayramlarını karşılaştırma imkanı bulmuş olursunuz. ''Kendi kültürünü koruyamayan ve yaşatamayan toplumlar, çağın gerisinde kalırlar. Geleceğe güvenle bakamazlar. ''

Sizlerden istediğim ''Kurban Bayramı'' ile ilgili duygularınızı, düşüncelerinizi ve izlenimlerinizi bayramın 1. gününden itibaren sınıf blog sayfasına yansıtmanızdır.

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN.

Süleyman AYAZ
3-A Sınıfı Öğretmeni

8 Kasım 2010 Pazartesi

TEBRİK


6-7 Kasım'da yapılan Atatürk Haftası Satranç Turnuvasında, 10 yaş altı kategoride sınıfımızdan Emre AKDAŞ İl birincisi, Mehmet Akif İNCE il ikincisi oldular. Onları icdenlikle tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Okul Müdürümüz Kadir YURTTUTAR öğrencilerimizi onure etmişlerdir. Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Hafta sonları çocukları ile iki gün beraber gelerek, çocuklarına destek veren velilerimede teşekkür ediyorum. Sıkıntılı olduğunu biliyorum. Öğrencilerimizin başarıyı elde ettiklerinde, çekilen her türlü sıkıntıyı unutturdukları bir gerçek. Mutluluğu gözlerinden okumak mümkün. Öğrencilerimin de başarıda ailelerinin büyük bir katkısı olduğunu bilmelerini istiyorum. NİCE BAŞARILARA...

4 Kasım 2010 Perşembe

ACABA BİLİNÇLİ TÜKETİCİ MİYİM?(5N 1K ÇALIŞMASI)

05-12 KASIM

Değerli Öğrencilerim,

Bu hafta 5N 1 K çalışması yapacağız. Bu çalışma ile ilgili ''bilinçli tüketici'' konusunda fikirlerinizi paylaşmanızı istiyorum. Aşağıdaki soruları düşünün ve düşüncelerinizi lütfen paylaşın!


1. Bilinçli tüketici nedir?
2. Nasıl bilinçli tüketici olabilirim?
3. Ne zaman ''bilinçli tüketici'' kavramını duydunuz?
4. Niçin ''bilinçli tüketici'' olmak zorundayız?
5. Bilinçli tüketici kavramını doğru olarak nerede öğrendiniz?
6. Sizce, ailenizde en iyi bilinçli tüketici kimdir?

Süleyman AYAZ
3-A Sınıfı Öğretmeni

2 Kasım 2010 Salı

TEBRİK VE TEŞEKKÜR


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvasında 10 yaş altında sınıfımızdan Mehmet Akif İnce müracat eden 41 öğrenci arasında İl Birincisi, Emre Akdaş il dördüncüsü oldular. Öğrencilerimi canı gönülden tebrik ediyorum. Öğrencilerimizi onure eden Okul Müdürümüz Kadir Yurttutar'a ve öğrencilerimize ince nezaket gösteren ve çiçekle tebrik eden sınıf annesi Melek Çakmak'a teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum.

Süleyman AYAZ
3-A Sınıfı Öğretmeni